Ved ændringer i menuen vil der være tillæg
Første servering:
Let saltet torsk med salat af grillet courgette og fennikel
Rimmet laks med teriyaki sauce og forårsløg
Fisketerrin med håndpillede rejer og agurk
Langtidsstegt nakkefilet med krydderier
kalveculotte
Rødvinssauce
Persillepesto
Hummus
Dilddressing
Kartoffelsalat med vinaigrette, oliven, persille og kapers
Tomatsalat med balsamico og mozzarella i krydderolie
Perlebyg med karry, spidskål og rosiner
Blomkål og grønne bønner med estragondressing
Rødbedesalat med sherryeddike
Brød og smør
Anden servering:
Udvalg af ost
Hjemmelavede kiks og årstidens syrlige tilbehør
Cheesecake med havtorn
Chokoladekage
Citronparfait
Ved ændringer i menuen vil der være tillæg
Mulighed for tilvalg til hele selskabet:
Saltet og stegt kyllingelår med barbeque 55,- per person
Grøn salat med citron og fløde dressing og croutoner 45,- per person
Grønne asparges, kapers og dild (kun i sæson) 65,- per person
Pil selv-rejer med aioli og citron 65,- per person
Flødekartofler 55,- per person
Frugtfad 45,- per person
En slags is efter køkkenets valg 45,- per person