Om os

Den Røde Cottage & Den Gule Cottage lukker ned i vores regi med sidste dag den 20. december 2017

Efter næsten 8 fantastiske år i skoven i Nordsjælland - med Michelinstjerne i 6 år på Den Røde Cottage - må vi desværre meddele, at vi ultimo 2017 lukker begge restauranter. Tiden er kommet, hvor vi har lyst til at prøve noget nyt og søge nye udfordringer; lidt skørt vil nogen måske sige, ikke mindst da vi har drevet en meget sund forretning gennem alle årene. Ikke desto mindre er det det, vi er kommet frem til efter lang tids overvejelser.

Vi ønsker at sende en stor tak til alle gæster, som har besøgt os, samt leverandører og samarbejdspartnere igennem alle årene. Det har været en fantastisk rejse, vi har været på sammen med jer, og hvem ved, måske kommer der en dag en ny rejse.

Vi opfordrer alle, der ligger inde med gavekort til Cottagerne, til at få dem brugt, inden vi lukker, da gavekort herefter vil være værdiløse. Alle der har bookinger efter den 1. januar 2018, vil selvfølgelig få besked direkte fra os.

Til sidst vil vi endnu engang gerne takke for den fantastiske opbakning, vi har fået fra gæster, leverandører og ikke mindst vores mange ansatte gennem årene.

Med venlig hilsen

Anita Klemensen & Allan K. Pedersen 

********************************************

I pagt med naturen, årstiderne og de gode råvarer

Vi tror på, at naturen kan smages, når vi serverer mad for hinanden, der er tilberedt af sæsonens gode råvarer. Og vores ambition er at give dig oplevelser med mad og drikke, du forhåbentlig ikke vil glemme igen. Velkommen til Den Gule Cottage.

Vores køkken bygger på ønsket om tætte bånd til skoven, havet, det sunde danske landbrug og årstidernes skiften. Vi bebor de to gamle cottager i Klampenborg mellem Øresunds kyst og Jægersborg Dyrehave netop for at give dig en oplevelse i udtalt pagt med naturen.

Vi finder udsøgte fisk hos de lokale fiskere. Vi samler urter og bær i den omkringliggende natur. Vi anvender råvarer fra nøje udvalgte landbrug, bryggerier, møllere og andre afbalancerede producenter af fødevarer. Fælles for vores leverandører er, at de, ligesom os selv, ånder for kvalitet, har respekt for naturen, og agerer i harmoni med årstidernes givende luner.

Vin, øl, saft
Maden på Cottagerne er naturligvis ledsaget af gode vine, som hver især matcher den enkelte rets profil og smagselementer. Vi anbefaler primært europæiske vine, fordi kontinentets kølige klima frembringer afbalancerede vine, som supplerer madens friskhed og sprøde karakter.

Vinmenuens stil varierer fra måned til måned, så vi også kan give dig nye oplevelser i glasset hver måned. På den måde sikrer vi, at du året rundt kan få en komplet og integreret oplevelse med mad og drikke på Cottagerne.

Hvis du har vinøs udlængsel, møder vi den ved også at have velovervejede afstikkere til gode producenter i USA, Italien, Østrig, Spanien og Portugal på vinkortet.

Hvis du ønsker øl til din mad, tilbyder vi en afbalanceret ølmenu, og hvis du slet ikke vil have alkohol, kan du udforske vores karismatiske saftmenu.

Endnu engang velkommen!

Med venlige hilsner
Anita Klemensen